Sporty kledd i høst

Høsten byr ofte på nye trender i motebildet, og nå er det faktisk trendy å kle seg både i retrostil, klassisk, preppy og sporty. Valgmulighetene er mange, og du kan være helt riktig kledd enten du velger den ene eller den andre stilen. Hvis du velger å være sporty kledd, behøver du altså ikke være på vei til treningssenteret, men rett og slett på vei til byen for å shoppe eller gå på kafé. Det er ingenting i veien for å ta på seg treningstightsen når som helst og hvor som helst, (selv om du kanskje ikke møter opp i et bryllup i treningstopp og løpesko).

49971-autumn-road

Her i Norge har vi godt utvalg av klær som favner flere stilarter, også den sporty stilen. Med merker som Ulvang, Kari Traa og Björn Borg har vi et stort utvalg av klær som kan brukes både til sport og fritid. Man finner gode, varme gensere i ull som både gir uttrykk for at vi har en sporty personlighet på fritiden, samtidig som de er funksjonelle og kan brukes til treningsøkten. I tillegg til de norske og skandinaviske merkene har vi virkelig også tatt til oss de typiske internasjonale sportsmerkene, som Nike, Puma og Reebok. Man finner både sko og klær av god kvalitet, og alle gir et uttrykk for sportslig interesse og treningsiver. Nå kan du være like fin på byen i et par sorte eller hvite Puma-sko, og dermed har du også et skoplagg som er anvendelig og nyttig samtidig som det er helt riktig i motebildet.

Om du har behov for å variere og virkelig føle deg ekstra flott av og til, kan du gjerne gå for den preppy varianten. Dette er en stil som aldri går av moten, og du er flott og presentabel til alle anledninger, enten du skal på konferanse med bedriften, eller om du skal ha spise på en flott restaurant med gode venner. Nå som høsten er her, ønsker vi oss gjerne varme og behagelige klær av siste mote, og du vil alltid ha bruk for et flott ullskjerf eller en drakt eller dressjakke som høyner stilen fram mot julebordsesongen.