Løpetrening som gruppe

Løpetrening er utrolig godt for både kropp og sjel, men det kan være vanskelig å tvinge seg selv i gang. Mange starter ut litt for hardt, og gir opp etter hvert – som regel på grunn av den innebygde latskapen alle mennesker er født med.

Derfor velger mange å trene i gruppe. Dette gir en viss følelse av tilhørighet, samtidig som man har et visst press på seg til å møte opp og fortsette treningen. Det viktigste man må tenke på når man vil begynne med løpetrening i gruppe, er hvilke mennesker man trener sammen med.

Finn mennesker som er på samme nivå som deg i treningen, så slipper du unødvendig press på kroppen og et psykologisk press til å være like rask som andre i gruppen. Starter man ut på samme nivå, kan man hjelpe hverandre på veien fremover og sørge for at alle utvikler seg i samme tempo. Samtidig er det viktig å finne mennesker man trives med, slik at man unngår konflikter.

Finn en hyggelig gruppe mennesker å drive løpetrening med, så vil du se fantastiske resultater veldig raskt. Du vil kanskje også finne noen gode venner? En interesse har man jo allerede til felles, derfra er veien kort til et langt og frodig vennskap.