Høstens beste løpesko 2015

Om høsten trenger man løpesko som er tilpasset vær og føre, og sålene i løpeskoene bør være litt mer hardføre enn sommerens løpesko. Materialene i skoene bør tåle litt vann og søle, og være lette å rengjøre. Mange av skoprodusentene kommer med flotte nyheter i høst, og man kan finne mange gode kupp hvis man er på leting etter skikkelig gode sko for å løpe både i terrenget og på asfalt.

830522-shoes

Både Asics, adidas og Nike har flotte nyheter denne høsten, og vi kan nevne noen modeller som utpeker seg som noen av de beste løpeskoene på markedet. Asics har for eksempel modellen Gel Nimbus, som er en oppgradering av den tidligere modellen ved samme navn. Gel Flash DS er en annen løpeskomodell fra Asics, som er en lettvektsko som kun veier 279 gram. I sortimentet til adidas finner vi Universal-modellene, som er svært gode løpesko som også egner seg til mengdetrening. De har svært god støtdemping noe som også gjør dem egnet til løping på asfalt. Hvis man vil kjøpe en adidas-modell som også kan benyttes utover vinteren, er Wanaka TR GTX å anbefale. Den er spesielt utformet for terrengløping, og har Gore Tex-membran.

Nike har flere løpeskomodeller som egner seg til høstens løpeturer. Blant annet er Nike Free 5.0 blant de aller beste modellene i Nike sitt sortiment. De finnes i både herre- og damemodell, og har mange av de gode egenskapene som Nike legger vekt på i sine løpesko, både støtdemping og gode materialer som puster. I tillegg legger Nike vekt på at skoene skal være utformet for å være best mulig for foten når det kommer til fleksibilitet og skadeforebygging.

Det finnes mange gode sko på markedet, men når du skal velge blant de mange produktene der ute, kan det lønne seg å undersøke hvilke sko som utmerker seg i tester. Noen ganger kan du få svært gode tilbud på nyheter i sortimentet. Da vil du få sko til fordelaktige priser som gir deg løpeglede hele høsten.