Gå deg en tur

Det spiller ingen rolle om du nettopp har begynt med trening eller om du har holdt på en stund, det å overtrene er uansett ikke noe som er bra for kroppen. Men om man har overtrent betyr ikke det at du må bruke hele dagen på å sitte i sofaen og vente på at kroppen skal bli klar for mer aktivitet.

Running

Fri bevegelse – frie klær

Som med mange andre områder her i verden gjelder det å øke toleransen også når det kommer til fysisk aktivitet. Dette kan enkelt oppnås ganske enkelt med å gå en tur i rolig tempo rundt i nærområdet der du bor. Å ta på lette og komfortable klær å gå en tur uten nødvendigvis å ha noen veldig definert målsetning om hvor du skal kan gjøre underverker både for toleransen og generelt for helsen.

Informasjon på Helsenorge

På nettstedet Helsenorge kan du finne massevis av gode tips til hvordan du kan få inn litt fysisk aktivitet i hverdagen og dermed oppnå ganske store helsegevinster med veldig liten innsats. Innstilling er det viktigste av alt når det kommer til fysisk aktivitet. Hvis du er innstilt på å være i en eller annen form for lett aktivitet bare for aktiviteten sin egen skyld så vil dette automatisk gjøre følelsen av tiltak mye mindre.

Som nevnt handler dette om å øke toleransen i kroppen. De første gangene vil kanskje litt lett gange føles nok, men etter noen ganger vil du føle at det er mulig å slå over til mer hurtig gange uten at du blir særlig mye mer sliten enn det du tidligere ble av lett gange. Til slutt vil det å løpe være det som gir deg mest tilbake i form av fysisk gevinst, og når du da har bygget opp en toleranse vil du se at dette går lett som en lek.