Kom i form til bryllupet

Gratulerer, du skal gifte deg! Ønsker du å komme i form til den store dagen, så har vi kommet opp med noen gode tips – Og det tidsnok til å komme inn i drømmekjolen eller dressbuksa, som kanskje er litt for trang i dag.

Ta det med ro – ha det gøy!

wedding_136037525Det å planlegge et bryllup er definitivt en morsomt, men for mange blir det også en veldig stressende periode. Om det ikke var nok å finne den rette kjolen, den perfekte menyen og stedet hvor festen skal foregå, så må man også tenke på vekta. Det beste rådet vi kan gi deg er å roe ned nervene med en gang og velge selv at du skal ha det gøy under planleggingen. Kanskje vil treningen før bryllupet også være med på å gjøre deg tøffere også i hverdagen?

Sett deg et mål

Det er viktig å ha et mål å strekke seg etter, men målet må være realistisk. Vi anbefaler at du starter treningen 12 uker før bryllupet, men vær obs på at kjolen heller ikke skal være for stor. Å starte rolig kan være smart, men de to første ukene bør både bestå av løping og styrketrening. Velger du å gå til innkjøp av et treningsabonnement hos et treningssenter, bli gjerne med på gruppeøvinger så raskt som mulig, slik at du får en god start. Du må følge godt med, for gjør du en riktig god jobb, må du kanskje kjøpe en ny giftering for at den skal passe perfekt på fingeren.

Start dagen med trening

De fleste foretrekker å trene på ettermiddagen, men da er det også enklere å sluntre unna. Kanskje er du sliten etter jobben og velger å forbli på sofaen. Start derfor dagen med trening. Visste du forresten at adrenalin forebygger magefett? I så fall bør du trene med høy intensitet hvis du ønsker å få en smalere midje.